В Києві жінка пляшкою вдарила по голові співбутильника, внаслідок чого він помер

Конфлікт виник під час розпиття спиртних напоїв між безхатьками та їхнім товаришем. Зловмисниця скляною пляшкою вдарила по голові потерпілого, внаслідок чого він помер. Жінка хотіла відвести від себе підозру та давала неправдиві покази, однак поліцейські таки встановили обставини смерті чоловіка і затримали зловмисницю.

До Голосіївського управління поліції надійшло повідомлення від місцевої мешканки про те, що на вулиці Ломоносова під парканом знаходиться мертвий чоловік. На виклик виїхали слідчо-оперативна група столичного главку та територіального управління поліції, експерти, кінологи.

Изображение

Правоохоронці виявили тіло чоловіка з травмою голови. Слідчі Голосіївського управління поліції опитали місцевих мешканців, які розповіли, що місце, де знайшли загиблого, безхатьки облаштували собі під «житло».

Під час проведення слідчо-оперативних дій поліцейські встановили особу померлого. Ним виявився 41-річний киянин, який проживає у іншому районі Києва, офіційно не працював, а на життя заробляв тимчасовими підробітками. Як розповіла дружина загиблого, він неодноразово на тривалий час ішов з дому.

«Дільничний офіцер поліції спільно з оперативниками розпочали відпрацювання прилеглої території. Вони встановили осіб, які останніми бачили потерпілого живим. Під час спілкування із правоохоронцями ті постійно плутались у своїх свідченнях. Спершу жінка розповідала, що з ними був четвертий товариш, який і  вдарив загиблого пляшкою. Однак обдурити поліцейських їй не вдалося: зрештою 31-річна зловмисниця зізналася, що саме вона нанесла смертельний удар потерпілому», – розповів начальник Голосіївського управління поліції Олег Волошин.

Слідчі з’ясували, що, випиваючи, знайомі посварилися і під час словесного конфлікту жінка вдарила 41-річного киянина скляною пляшкою по голові.

Правоохоронці розпочали кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Тяжке тілесні ушкодження, що спричинили смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Їй загрожує до десяти років позбавлення волі.

Зловмисницю затримали та повідомили про підозру у вчиненні правопорушення. Найближчим часом суд обере їй запобіжний захід.

Відділ комунікації поліції Києва

Христина Кір’якова

You may also like...