В Ужгороді патрульні «за гарячими слідами» затримали вбивцю жінки (фото)

У неділю, 5 травня, близько 17-ї години, ужгородським патрульним надійшло повідомлення про те, що на балконі одного з будинків сталася сварка між чоловіком та жінкою. Подія мала місце на вулиці Підгірній. Зі слів заявника, чоловік погрожує жінці фізичною розправою й між ними зав’язалася бійка.

Патрульні одразу вирушили до зазначеного будинку. На балконі вони виявили закривавлену жінку з численними пораненнями, схожими на ножові. Інспектори негайно викликали “швидку”. На жаль, лікарі констатували смерть жінки.

Про подію патрульні повідомили слідчо-оперативну групу.

Поліцейські опитали очевидців й дізналися прикмети вбивці та передали орієнтування усім екіпажам. На пошук задіяли максимально усі сили й засоби. У результаті громадянина, ймовірно, причетного до вбивства, виявили та затримали патрульні роти тактико-оперативного реагування (ТОР).

Також чоловік вказав куди викинув ніж, яким, з його слів, завдавав удари. Його передали слідчим, які надалі з’ясовуватимуть усі обставини справи, інформують у Патрульній поліції Закарпатської області. // zakarpattya.net.ua

You may also like...