В Ужгороді поліція затримала іноземця, який напав на чоловіка з мачете

Вчора, 28 березня, на лінію «102» надійшло повідомлення про те, що в під’їзді однієї з багатоповерхівок Ужгорода стався конфлікт між сусідами, один з них погрожує предметом схожим на мачете.

На місце події негайно прибув наряд патрульної поліції, які затримали іноземця. Також на місці події працювала слідчо-оперативна група, яка в ході документування встановила, що між сусідами виник конфлікт через те, що затриманий іноземець кидав сміття з балкону.

Нет описания фото.

Чоловік, який також мешкає в даному будинку, хотів зробити зауваження, на що іноземець замахнувся мачете і намагався нанести йому удар. Чоловік вчасно встиг зачинити двері, а сусіди одразу викликали на допомогу поліцію.

На изображении может находиться: в помещении

Слідчі за даним фактом розпочали кримінальне провадження за ч.4 ст.296 Кримінального кодексу України та помістили іноземця до ізолятора тимчасового тримання. Затриманому вже повідомлено про підозру у вчиненні даного злочину. Працівники поліції готують клопотання до суду для обрання іноземцю запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Закарпатської області

You may also like...