Військова прокуратура викрила на хабарі інспектора Мукачівського прикордонного загону (ФОТО)

За процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону затримано інспектора прикордонної служби відділення інспекторів прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону за фактом вимагання та одержання неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

Про це йдеться в повідомленні прес-служби військової прокуратури Західного регіону України.

За даними слідства, вказаний прикордонник вимагав 1250 доларів США хабара та отримав першу частину коштів – 1000 доларів США на рахунок інтернет-банку за сприяння громадянину в незаконному переміщенні тютюнових виробів поза пунктами пропуску через Державний кордон України. Йдеться про надання інформації щодо часу та місця розміщення прикордонних нарядів.

На даний час тривають слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про повідомлення інспектору про підозру, обрання міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – Управління стратегічних розслідувань у Закарпатській області ДСР Національної поліції України та відділ внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону УВВБ «Захід» Держприкордонслужби України.

УК

You may also like...