Військовослужбовця Мукачівського прикордонного загону затримали на хабарі

Як повідомили 10 червня у прес-службі Військової прокуратури Західного регіону України, за процесуального керівництва військової прокуратури Ужгородського гарнізону 8 червня 2020 року повідомлено про підозру інспектору прикордонної служби одного з відділів прикордонної служби Мукачівського прикордонного загону в отриманні неправомірної вигоди (ч. 3 ст. 368 КК України).

За даними слідства, хабар у розмірі 500 доларів США призначався за сприяння громадянину у безперешкодному переміщенні тютюнових виробів через державний кордон поза пунктом пропуску з України до Угорщини. Йдеться про надання службової інформації щодо розміщення на державному кордоні прикордонних нарядів.

Фото Військова прокуратура Західного регіону України

Тривають слідчі (розшукові) дії. За результатами їх проведення будуть вирішені питання про обрання прикордоннику міри запобіжного заходу та відсторонення від займаної посади.

Фото Військова прокуратура Західного регіону України

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснює Територіальне управління ДБР, розташоване у м. Львові, оперативний супровід – відділ внутрішньої та власної безпеки по Мукачівському прикордонному загону ГВВБ «Захід» та Управління стратегічних розслідувань в Закарпатській області ДСР Національної поліції України. // Гал-інфо

You may also like...