Вночі п’яний молодик прийшов з гранатою до АЗС в селі Шевченкове в пошуках додаткової дози алкоголю

Громадяни, які були там і помітили у відвідувача підозрілий предмет, який виглядав з кишені, негайно сповістили про це на спецлінію «102». За викликом одразу прибули співробітники поліції.

Правоохоронці вилучили у чоловіка вибухонебезпечний предмет. За результатами огляду стало відомо, що це, попередньо, ручна граната Ф-1. Її поліцейські привели у безпечний стан, від’єднавши запал від корпусу, та направили на експертизу.

Пьяный житель Одесской области разгуливал по заправке с боевой гранатой

«Де взяв і для чого тримав при собі боєприпас селянин, буде з’ясовано в ході досудового розслідування, розпочатого за ч. 1 ст. 263 Кримінального кодексу України. За незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами, згідно з санкцією статті, фігурантові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до семи років, – повідомив начальник Кілійського відділення поліції Іван Триколіч. –  Крім того, на чоловіка, за появу в громадському місці в стані алкогольного сп‘яніння, було складено протокол за ч. 1 ст. 178 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Кілійське відділення поліції в Одеській області

You may also like...