Взято під варту розбійників, які вчинили напад на столичний медичний центр

За клопотанням Київської місцевої прокуратури № 8 судом взято під варту 3 чоловіків, які здійснили напад на офіс столичного медичного центру та пограбували його співробітників.

Так, 09 травня 2020 року вказані особи проникли до приміщення медичного центру, розташованого по просп. Перемоги, у Святошинському районні Києва та, погрожуючи персоналу застосуванням насильства, забрали особисті кошти та мобільні телефони двох співробітниць. Крім цього, зловмисники викрали офіційні штампи та печатки медцентру.

На изображении может находиться: один или несколько человек и часть тела крупным планом

Завдяки злагодженій роботі правоохоронців нападників вдалося затримати того ж дня. При особистому обшуку у чоловіків виявили мобільні телефони, печатки та гроші.

Наразі 3 особам повідомлено про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 187 (розбій, поєднаний із проникненням у приміщення) та ч. 1 ст. 357 (викрадення, привласнення, вимагання офіційних документів, штампів чи печаток) Кримінального кодексу України.

За клопотанням місцевої прокуратури Святошинським районним судом міста Києва підозрюваним обрано запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою.

Слідство у кримінальному провадженні триває.

Прес-служба прокуратури міста Києва

You may also like...