За підозрою у вчиненні розбою поліцейські Слов’янська затримали мешканця Вінничини

Із пневматичним пістолетом та електрошокером чоловік напав на працівника пункту обміну валют. Зловмисник був затриманий спільними зусиллями співробітників поліції та працівників ринку.

О 7:53 на пульт Слов’янського міжрайонного відділу поліції охорони надійшов сигнал – спрацювала тривожна кнопка в одному з павільйонів на центральному ринку. Наряд прибув за вказаною адресою вже за три хвилини.

Працівники ринку вказали правоохоронцям на пункт обміну валют, всередині якого знаходився зловмисник. Підозрюваного було затримано.

Поруч знаходився й потерпілий. Чоловік отримав поранення після ударів по голові, але зміг дати відсіч нападнику, вискочив на вулицю та покликав на допомогу.

На місце події прибула слідчо-оперативна група та керівництво Слов’янської поліції. З приміщення було вилучено пневматичний пістолет та електрошокер у вигляді ліхтарика, що належали зловмиснику.

Надалі з’ясувалося, що затриманий є 58-річний мешканцем Вінницької області. До міста він приїхав три дні тому.

Слов’янським відділом поліції розпочато досудове розслідування за ч.1 ст. 187 Кримінального кодексу України «Розбій». Правопорушнику загрожує від 3 до 7 років позбавлення волі.

Поліція Донеччини

You may also like...