За скоєння серії розбійних нападів поліція Дніпра затримала злочинну групу

Встановлено, що до складу групи входило п’ять чоловіків віком від 22 до 43 років. Троє з них затримані в порядку ст. 208 КПК України. Стосовно інших збирається доказова база.

23 вересня до поліції звернулися двоє потерпілих. Вони розповіли, що п’ятеро чоловіків вимагали у них гроші. Під погрозами потерпілі віддали нападникам понад 100 тис. гривень. В ході розслідування співробітники відділу кримінальної поліції Дніпровського відділу поліції встановили причетних до розбійних нападів.

Спільно з бійцями полку поліції особливого призначення зловмисники були затримані. 24 листопада поліцейські провели за місцем їх проживання та в автомобілях санкціоновані обшуки, в  результаті яких було вилучено 4 пістолети, рушницю та патрони. Зараз поліцейські з’ясовують, чи могла ця зброя застосовуватись під час скоєння злочинів. Також були вилучені наручні годинники, золоті прикраси, мобільні телефони, боргові розписки та інші речі, які підтверджують злочинну діяльність затриманих.

Чоловікам загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 187 Кримінального кодексу України (розбій), що передбачає від 7 до 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Дніпропетровської області

You may also like...