Запорізькі поліцейські рятували дворічного хлопчика, якого вдарив ножем його п’яний батько

На Запоріжжі завдяки оперативним діям поліцейських,  пораненого хлопчика швидко доставили до лікарні,  де він отримав невідкладну медичну допомогу. Батька, який вдарив дитину ножем, затримано.

16 червня близько 1-ї години ночі до Новомиколаївського відділення поліції ГУНП в Запорізькій області зателефонувала жителька району. Шокована жінка повідомила, що її співмешканець, знаходячись в стані алкогольного сп’яніння, під час раптово виниклої сварки кілька разів вдарив ножем їх 2-річного сина.

Співробітники групи реагування патрульної поліції та слідчо-оперативної групи Новомиколаївського відділення поліції виїхали терміново і прибули раніше за медиків швидкої допомоги. На місці події поліцейські оцінили ситуацію, зрозумівши, що діяти треба миттєво, адже життя дитини було в небезпеці.

Інспектори групи реагування патрульної поліції старший лейтенант поліції Сергій Івкін та старший сержант поліції Генадій Кагадій розмістили пораненого хлопчика з матір’ю  у своєму службовому автомобілі та вирушили  до місцевої лікарні. Завдяки швидким діям  поліцейських постраждалу дитину своєчасно доставили до медичного закладу, де їй надали невідкладну медичну допомогу.

«Побачивши пораненого хлопчика, я одразу зрозумів, що часу обмаль і основним завданням є його швидке і безпечне транспортування до лікарів», – розповідає Сергій Івкін. На теперішній час дитина знаходиться в реанімаційному відділенні, стан її залишається стабільно важким.

Батька 1974 року народження, який спричинив тілесні ушкодження малюкові,  затримали працівники слідчо-оперативної групи Новомиколаївського відділення поліції. Пояснити  причини свого вчинку він не зміг.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.3 ст. 15 (Незакінчений замах на злочин), п. 2 ч. 2 ст. 115 (Умисне вбивство малолітньої дитини) Кримінального кодексу України.

Відділ комунікації поліції Запорізької області   

You may also like...