Заступнику директора департаменту Миколаївської міськради підозрюють у розтраті ₴750 тис. бюджетних коштів

У суботу, 11 травня 2019 року, з урахуванням зібраних у кримінальному провадженні доказів, процесуальним керівником прокуратури Миколаївської області, слідчими слідчого управління Головного управління Нацполіції в області за оперативного супроводу управління СБУ в області заступнику директора Департаменту енергетики, енергозбереження та запровадження інноваційних технологій Миколаївської міської ради повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 5 ст. 191 КК України (розтрата чужого майна, шляхом зловживання своїм службовим становищем, в особливо великих розмірах).

Досудовим розслідуванням встановлено, що у грудні 2018 року посадовець шляхом зловживання своїм службовим становищем здійснив розтрату державних грошових коштів у розмірі 750 тис грн на користь третіх осіб.

Вирішується питання щодо обрання запобіжного заходу стосовно підозрюваного.

Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, відповідно до ст. 62 Конституції України, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Андрій Лисенко, речник ГПУ

You may also like...