Затримано адвоката та керівника підприємства за вимагання та отримання майнових прав на перевезення автобусним маршрутом

Сьогодні, 28 березня, прокуратурою Київської області  спільно з з ГУНП у Київській області за оперативного супроводження Управління стратегічних розслідувань ГУНП у Київській області затримано адвоката та директора одного з товариств області, які з метою вимагання та отримання майнових прав на перевезення автобусним маршрутом здійснювали протидію законній господарській діяльності іншого перевізника.

Встановлено, що адвокат  та директор організували із залученням третіх осіб блокування роботи пасажирських маршрутних перевезень з метою недопущення пасажирообігу та залякування працівників перевізника.

Сьогодні, при отриманні заяви про відмову від майнових прав на перевезення автобусним маршрутом зловмисників затримано в порядку ст. 208 КПК України.

Тривають невідкладні слідчі дії. Готується повідомлення останнім про підозру за ч. 2 ст.189 КК України та клопотання в суд про обрання їм запобіжних заходів.

Прес-служба прокуратури Київської області

You may also like...