Затримано чоловіка, який до смерті побив киянина, у якого орендував кімнату

Конфлікт між опонентами через фінансове питання закінчився бійкою. Від отриманих травм киянин помер, а слідчі розпочали кримінальне провадження за фактом нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть.

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що у квартирі на проспекті Оболонському жінка виявила співмешканця мертвим. На адресу виїхала швидка медична допомога та слідчо-оперативна група Головного та районного управлінь поліції.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди сидят, стол, гостиная и в помещении

Правоохоронці попередньо встановили, що між двома чоловіками, один із яких є квартирантом, а інший – співмешканцем власниці помешкання, виник конфлікт. Під час з’ясування відносин між опонентами сталася бійка, у ході якої орендар побив чоловіка палицею та пішов спати, а за кілька годин жінка виявила співмешканця без ознак життя.

Співробітники поліції затримали 56-річного уродженця Миколаївщини у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі чоловіку оголошено про підозру у скоєнні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до десяти років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...