Затримано чоловіка, який ножицями поранив товариша у столичному Гідропарку

Під час риболовлі між п’яними приятелями виникла сварка, у ході якої один із чоловіків дістав ножиці та вдарив іншого у шию. Потерпілого доставили до лікарні, а правопорушника – до поліції. Триває досудове розслідування.

До столичної поліції надійшло повідомлення про те, що чоловік отримав поранення на столичному Гідропарку. За вказаною адресою виїхали слідчо-оперативна група, лікарі та наряд патрульної поліції.

На изображении может находиться: 1 человек

Як розповіла слідча Дніпровського управління поліції Олександра Короткевич, під час встановлення усіх обставин події правоохоронці з’ясували, що чоловіки приїхали порибалити. Риболовля супроводжувалася вживанням алкоголю:

«На ґрунті раптової неприязні 50-річний зловмисник напав на товариша з ножицями. У результаті 45-річний потерпілий отримав проникаюче поранення в шию. Його госпіталізували для надання медичної допомоги в умовах стаціонару».

Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Вилучені ножиці, як речовий доказ, направлені на проведення експертного дослідження.

Слідчі Дніпровського управління поліції повідомили чоловіку про підозру у скоєні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Суд обрав йому запобіжний захід у вигляді тримання під вартою без права внесення застави. Зловмиснику загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...