Затримано чоловіка, якого підозрюють у ножовому пораненні киянина

Напередодні двоє дівчат познайомились із хлопцями, проте невдовзі між ними виник конфлікт. Одна з них викликала на допомогу товариша, який наніс одному з нібито кривдників декілька ударів ножем. У ході проведення спеціальної поліцейської операції патрульні зупинили автомобіль, у якому перебував зловмисник.

До Шевченківського управління поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Ольжича поранили ножем хлопця.

Возможно, это изображение (стоит, автомобиль и дорога)

Поліцейські встановили, що до події причетний чоловік, який втік автівкою у невідомому напрямку. У столиці негайно ввели спеціальну поліцейську операцію з розшуку транспортного засобу та затриманню особи.

Як розповів начальник відділу поліції №2 Шевченківського управління поліції Олександр Дибов, правоохоронці з’ясували, що двоє дівчат познайомились із двома хлопцями, однак між ними виник конфлікт. У результаті одна з них викликала на допомогу товариша, який під час з’ясування відносин кілька разів вдарив ножем одного із молодиків.

«Під час відпрацювання орієнтування та після перегляду записів із камер відеоспостереження системи «Безпечне місто» ми швидко відстежили рух правопорушників. Невдовзі поблизу Південного вокзалу даний транспортний засіб помітили та зупинили патрульні поліцейські, які відразу викликали на місце слідчо-оперативну групу. 22-річного зловмисника – мешканця Київської області, який перебував у салоні авто, затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України».

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. За процесуального керівництва місцевої прокуратури № 10 слідчі повідомили фігуранту про підозру у скоєнні злочину. Санкція статті передбачає до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...