Затримано киянина, який на ґрунті ревнощів спричинив ножові поранення приятелю

Між знайомими виник словесний конфлікт, який переріс у бійку. У результаті правопорушник декілька разів вдарив опонента ножем. За даним фактом розпочато кримінальне провадження.

Подія трапилась у Святошинському районі столиці. До поліції від лікаря надійшло повідомлення про те, що на вулиці Сосніних чоловік із ножовими пораненнями. За адресою негайно виїхала слідчо-оперативна група та екіпажі патрульної поліції.

Слідчі провели огляд місця події, поспілкувалися із потерпілим, який повідомив прикмети зловмисника. Поліцейські попередньо встановили, що між знайомими виникла сварка на ґрунті ревнощів. Внаслідок інциденту чоловік дістав ніж та кілька разів вдарив товариша, після чого втік.

У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу та місце знаходження правопорушника. Ним виявився раніше не судимий 36-річний місцевий мешканець.

За даним фактом слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Зловмисника затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Фігурантові загрожує до восьми років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...