Затримано зловмисника, який 7 років переховувався від слідства після вчинення розбою

4 червня у Немирові поліцейські затримали підозрюваного у вчиненні розбійного нападу на подружжя пенсіонерів в районі. Попередньо, весь цей час чоловік переховувався від слідства на Донеччині.

Місцеві оперативники кримінальної поліції спільно з працівниками управління карного розшуку вінницького обласного главку поліції затримали підозрюваного. Чоловікові оголошено про підозру.

У березні 2009 року, за попередньою змовою, троє зловмисників вчинили розбійний напад на подружжя пенсіонерів. До злочину нападники підготувались заздалегідь – підшукали жертв, взяли балаклави та рукавички. Близько опівночі, під’їхавши на автомобілі Mitsubishi Pajero, двоє зловмисників пішли у будинок пенсіонерів, а третій – водій, залишився в автомобілі. Нападники вбили власників будинку та втекли з місця злочину.

Чоловіки, які вдерлись у будинок, були засуджені та відбувають покарання за вбивство і розбій. Третій співучасник — водій 2013 року переховувався від слідства та 7 років перебував у розшуку.

Під час розслідування працівники кримінальної поліції отримали інформацію, що зловмисник збирається приїхати у Немирів до матері. У ніч з 3 на 4 червня, як тільки чоловік з’явився у її будинку, оперативними працівниками він був затриманий. 41-річного зловмисника поміщено в ізолятор тимчасового тримання. Чоловікові оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України. За таке правопорушення йому загрожує до 10 років ув’язнення.

Відділ комунікації поліції у Вінницькій області

You may also like...