Затримано зловмисника, який скоїв розбійний напад на столичний ювелірний магазин

За процесуального керівництва Київської міської прокуратури повідомлено про підозру чоловіку, який вчинив розбійний напад на магазин Київського ювелірного заводу, заволодівши майном в особливо великих розмірах (ч. 4 ст. 187 КК України).

Злочин стався у травні 2021 року у Голосіївському районі столиці. Чоловік у балаклаві, озброївшись помповою рушницею, зайшов у приміщення ювелірного магазину та, направивши зброю на осіб, які перебували у магазині, наказав їм лягти на підлогу. Після чого розбив вітрину та заволодів ювелірними прикрасами на загальну суму близько 2 млн гривень.

Фото: kyiv.gp.gov.ua

Завдяки ефективній та злагодженій роботі столичним правоохоронцям вдалося встановити місцезнаходження зловмисника та затримати його.

У квартирі, в якій тимчасово проживав підозрюваний зі знайомою, серед іншого було виявлено помпову рушницю та значну кількість золотих ювелірних виробів, які ймовірно отримані злочинним шляхом.

Наразі підозрюваному обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Слідчі дії тривають. Перевіряється причетність підозрюваного до інших аналогічних злочинів на території столиці.

Нагадаємо, відповідно до частини першої статті 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Пресслужба Київської міської прокуратури

You may also like...