Завершено досудове розслідування щодо молодика, який вчинив сексуальне насильство відносно двох жінок

Матеріали кримінального провадження передані до районного суду. За скоєне фігуранту загрожує до семи років позбавлення волі.

У березні поточного року до столичної поліції від місцевих мешканок надійшло два повідомлення про те, що на вулиці Академіка Глушкова до них із сексуальними домаганнями підбігав невідомий молодик, а коли жінки починали опиратися, він втікав. Правоохоронці проводили комплекс оперативно-розшукових заходів з метою встановлення особи підозрюваного.

На изображении может находиться: один или несколько человек

За словами начальника Голосіївського управління поліції Владислава Іщенка, потерпілі надали прикмети фігуранта, за якими під час відпрацювання території району співробітники відділу кримінальної поліції затримали його:

«Ним виявився мешканець Київської області, 1995 року народження, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за угон автомобіля. Слідчі повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених частинами першою та другою статті 153 (Сексуальне насильство) Кримінального кодексу України.

Досудове розслідування наразі завершено. Голосіївський районний суд визначить зловмиснику покарання: йому загрожує до семи років ув’язнення».

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...