Завершено досудове розслідування відносно шахраїв, які за грошову винагороду обіцяли киянину керівні посади

За пристойну суму в іноземній валюті зловмисники запропонували чоловіку «допомогу» у призначенні його на посади керівників обласних державних адміністрацій. Обвинувальний акт щодо фігурантів скеровано до суду.

Нагадаємо, наприкінці лютого нинішнього року слідчі поліції Києва під процесуальним керівництвом Офісу Генерального прокурора задокументували злочинну діяльність осіб, які шляхом обману заволоділи грішми киянина.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські затримали учасників злочинної схеми та повідомили їм про підозру у вчиненні злочину, передбаченому ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 4 ст. 190 (Шахрайство, вчинене в особливо великих розмірах) та ч. 2 ст. 15 (Замах на злочин), ч. 4 ст. 27 (Види співучасників), ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди) Кримінального кодексу України.

Наразі досудове розслідування завершено, матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно двох фігурантів скеровано до суду. Їм загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...