Завершено розслідування провадження щодо двох молодиків, які пошкодили платіжний термінал

На Лук’янівці злодії за допомогою лома і викрутки зламали захисну кришку пристрою та викрали звідти 6000 гривень. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

У січні цього року близько третьої години ночі до Шевченківського управління поліції зателефонував чоловік із повідомленням про те, що на зупинці громадського транспорту невідомі намагаються зламати мобільний термінал. Наряд патрульної поліції швидко прибув на місце скоєння злочину та затримав двох підозрюваних.

Як розповів слідчий Шевченківського управління поліції Дмитро Лисенко, слідчо-оперативна група району зафіксувала на місці пошкоджений термінал:

«Ми переглянули записи з вуличних камер відеоспостереження та з’ясували, що правопорушники за допомогою викрутки і лому зламали пристрій, звідки забрали гроші. “Дует” крадіїв затримали на місці у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявились мешканці столиці, 1990 та 1998 років народження. Один із них раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння крадіжок».

Досудове розслідування за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України завершено. Матеріали з обвинувальним актом скеровані до Шевченківського районного суду столиці. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...