Жінка вбила знайомого, тіло вивезла та заховала до іншого району, викинула на узбіччя дороги та присипала снігом

За підтримання публічного обвинувачення прокуратурою Полтавської області судитимуть жінку, яка завдала смертельне поранення знайомому, а його тіло вивезла та заховала до іншого району м. Кременчука
У січні поточного року 43-річна жінка, перебуваючи неподалік одного із садових товариств Кременчуцького району, на ґрунті раптово виниклих неприязних відносин, заподіяла 49-річному знайомому декілька ударів твердим предметом в область голови. Від завданих травм потерпілий помер.

У подальшому, з метою приховання слідів злочину, жінка разом із співмешканцем на автомобілі вивезли тіло потерпілого на територію Крюківського району м. Кременчука, викинули на узбіччя дороги та присипали снігом. В зв’язку з погодними умовами труп померлого виявлено лише 04.02.2019.

За процесуального керівництва прокуратури зловмисниці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 115 (умисне вбивство) КК України.

За клопотанням прокуратури підозрювана перебуває під вартою без права внесення застави.

За наполегливої позиції прокурора досудове розслідування у вказаному провадженні закінчено, обвинувальний акт направлено до суду.

Жінці загрожує покарання у виді позбавлення волі строком до 15 років.

Прес-служба прокуратури Полтавської області

You may also like...