Житель Конотопа за відмову пригостити його цигаркою позбавив життя малознайомого чоловіка

Конотопською місцевою прокуратурою підтримано публічне обвинувачення стосовно 37-річного конотопчанина, який позбавив життя малознайомого чоловіка.

«Трагедія сталась 10 березня 2019 року близько 18 год. 30 хв. у м. Конотоп. Двоє раніше не знайомих між собою чоловіків на території продуктового ринку пили пиво. Молодший попросив у старшого цигарку, той не захотів його пригощати. Відмова розлютила обвинуваченого, він спочатку декілька разів ударив опонента, а потім повалив на землю та з великою силою здавив лівим передпліччям його шию. 53-річний чоловік помер на місці події від механічної асфіксії», – розповіла прокурор Конотопської місцевої прокуратури Юлія Волосюк.

Image result for задушил

Декілька годин знадобилось співробітникам поліції, щоб встановити особу зловмисника та затримати його в порядку ст. 208 КПК України. На вирок суду він чекав у СІЗО.

Рішенням Конотопського міськрайонного суду від 31 жовтня 2019 року обвинуваченого визнано винним за п. 7 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство з хуліганських мотивів) КК України та засуджено до 13 років позбавлення волі.

You may also like...