Жителів Одеської області, які напали на родину з Врадіївського району, взято під варту

17 вересня 2020 року за клопотанням Первомайська місцева прокуратура Миколаївської області судом взято під варту чотирьох жителів Одеської області, які здійснили напад на родину з Врадіївського району.

За версією слідства, 15 вересня цього року раніше судимі чоловіки, віком від 36-ти до 52-х років, проникли до будинку місцевого жителя у Врадіївському районі, зв’язали всю родину, у тому числі 9-річного хлопчика, побили господаря та погрожуваючи ножем, заволоділи грошовими коштами, ювелірними виробами та зникли.

Через кілька годин після скоєння кримінального правопорушення зловмисники були затримані.

Їм повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст. 187 КК України, яке передбачає кримінальну відповідальність за напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний з насильством, небезпечним для життя чи здоров’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства, вчинений за попередньою змовою групою осіб, поєднаний з проникненням у житло.

Розслідування триває, перевіряється причетність вказаних осіб до вчинення аналогічних злочинів на території Миколаївської та Одеської областей.

За інформацією Первомайської місцевої прокуратури

You may also like...