Жителя Луганщини взяли під варту за вчинення розбійних нападів на жінок

Судове засідання щодо обрання запобіжного заходу відносно 34-річного жителя міста Кремінна відбулося сьогодні, 13 березня, у Рівненському міському суді.

Нагадаємо, вчора, 12 березня чоловік скоїв розбійні напади на двох жительок обласного центру, побив їх та відібрав особисті речі.

Патрульні поліцейські на вулиці Грушевського затримали нападника. Як встановили згодом оперативники, ним виявився 34-річний житель Луганської області, який приїхав до Рівного два дні тому.

У порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України зловмисника помістили до ізолятора тимчасового тримання та повідомили підозру у вчиненні двох розбійних нападів за статтею 187 Кримінального кодексу України.

Сьогодні, 13 березня, суд задовольнив клопотання слідчого та обрав 34-річному чоловіку запобіжний захід у виді тримання під вартою строком на 60 діб без права внесення застави.

Встановлено, що 34-річний житель Луганщини – раніше судимий за два умисні вбивства, грабіж та розбій, за що 15 років відбував покарання у місцях позбавлення волі та торік звільнився.

За скоєне йому загрожує до десяти років за ґратами.

Відділ комунікації поліції Рівненської області

You may also like...