Скоєно замах на першого помічника Зеленського Шефіра, поранено водія (оновлено)

На Сергія Шефіра, першого помічника президента України, скоєно замах.

Про це повідомляється на сайті Національної поліції.

На Шефіра скоєно замах

Фото: Макс Требухов

“Близько 10-ї години ранку, неподалік від села Лісники була обстріляна машина першого помічника Президента Сергія Шефіра. В автомобіль потрапило більше 10 куль. Поранений водій. На місті працюють слідчо-оперативні групи поліції. Проводиться спеціальна поліцейська операція для розшуку зловмисників. “, – йдеться в офіційному релізі.

Лідер фракції “Слуга народу” Давид Арахамія заявив, що Шефір після замаху цілий, але в шоковому стані.

“Він їхав на роботу. У 50% випадків він їздить сам за кермом, а у 50% випадків – з водієм. В районі Лісників на нього було скоєно напад, машина була обстріляна з автоматичної зброї, наскільки мені зараз відомо. Водій отримав три поранення і госпіталізований. Сам Сергій Нахманович цілий, його миттєво пересадили в поліцейський екіпаж і перевезли у безпечне місце”, – розказав Арахамія журналістам в кулуарах парламенту.

Фото: npu.gov.ua

“Він в стані шоку. Трактує, шо стріляли в нього, але попали у водія”, – додав Арахамія.

Фото: npu.gov.ua

Село Лісники розташоване на південній околиці Києва. За інформацією співрозмовників LB.ua в правоохоронних органах, інцидент стався поблизу супермаркета АТБ.

Нагадаємо, що Сергій Шефір був одним з лідерів виборчого штабу Володимира Зеленського, а у травні 2019 року став першим помічником президента.

Перед політичною кар’єрою Шефір разом з Зеленським працював у “Студії Квартал-95”. // LB.ua

You may also like...