Дівчина-протестувальнця відповіла на реакцію Зеленського щодо “затримання” її у Рівному: “Я просто не розумію, чому він написав, що нас не затримували”

Президент Володимир Зеленський відреагував на вчорашні події із “затриманням” у Рівному та складанням адмінпротоколу на двох  молодих рівнян, які тримали на майдані Незалежності плакати з написами за імпічмент президента.

У своєму фейсбуці В.Зеленський написав:

“З’ясував ситуацію щодо нібито затримання хлопця та дівчини, які влаштували проти мене протест у Рівному. Ніякого затримання не було, але правоохоронці могли діяти м’якше. В поліції проведуть службову перевірку. 
Закликаю МВС не вживати заходів проти політичних протестувальників, якщо люди не порушують правопорядок. Критики не боюся”.

Сама 16-річна Дар’я, яка була учасницею акції, з дозволу матері прокоментувала допис В.Зеленського так:
“Я просто не розумію, чому він написав, що нас не затримували. Нам казали, що ми затримані, це було дуже грубо. Як президент може казати, що нас не затримували – я не розумію. Мені неприємно максимально”.

Як зазначає видання UA: Рівне,  за годину до того у поліції області заявили про проведення службової перевірки щодо дій працівників міськвідділу.

Image may contain: one or more people, people standing and outdoor

Як  повідомлялось учора, через акцію за імпічмент президенту у Рівному на двох учасників та матір неповнолітньої дівчини склали адмінпротоколи. 

You may also like...