Нардеп Фельдман отримує з бюджету міста стипендію “почесного громадянина Харкова” 250 тис. грн

Судячи з останньої щорічної декларації нардепа з фракції ОПЗЖ Олександра Фельдмана, за 2019 рік він отримав від Харківської міськради 250 тис. грн стипендії як “почесний громадянин Харкова”. Це звання депутат має з 2013 року, відколи й одержує стипендію.

Загалом протягом 2015-2019 років Фельдман, як свідчать його декларації на сайті НАЗК, отримав понад 828 тис. грн стипендії. Нардеп міг відмовитися від цих коштів, залишивши їх у бюджеті Харкова, зазначає Рух ЧЕСНО.

Нардеп Фельдман похвастался новым iPhone X (видео) — Без Табу

2018 року Фельдман почав надавати грошову стипендію випускникам шкіл Харківщини, котрі склали ЗНО на максимальний бал. За повідомленням видання “Вісті news”, кошти на цю стипендію були використані саме зі стипендії “почесного громадянина Харкова”, яку отримує нардеп з бюджету міста.

У грудні 2019 року Фельдман заявив, що планує балотуватися на посаду мера Харкова.

Стипендії “почесного громадянина Харкова”, судячи з декларацій на сайті НАЗК, торік одержали й такі нардепи ВРУ 8-го скликання, як Михайло ДобкінВіктор Остапчук та Володимир Мисик.

До речі, на сьогодні в мережі є інформація лише про один приклад відкликання звання “почесного громадянина Харкова”. Так, у лютому 2019 року рішенням суду цього звання позбавили громадянина Росії Олександра Шишкіна, який, будучи членом Ради Федерації, голосував за анексію Криму.

Раніше Рух ЧЕСНО писав, що Харківська міськрада просила в нас 36 тис. грн за документи, опубліковані на сайті міськради. Також на нашому сайті можна прочитати матеріал про відвідування депутатами Харківської міськради засідань сесій та комісій протягом 2016-2019 років.

You may also like...