Новий “монтаж” представниці “слуг народу”: депутатка вважає, що у бідних родинах народжуються “діти дуже низької якості”

Народна депутатка від “Слуги народу”, голова парламентського комітету з питань соціальної політики  Галина Третьякова вважає, що у бідних родинах народжуються “діти дуже низької якості”.

Слуга народу" Третьякова вважає заяву Гончарука політичним ...

Профспілкова спільнота і її жіночі осередки у заяві Постійної комісії Ради Федерації профспілок України з питань рівності прав жінок і чоловіків засудили “антисоціальну та антигуманну” позицію Голови Комітету Верховної Ради України з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галини Третьякової, повідомляє офіційний портал ФПУ.

Обурення Комісії викликало відео, де Третьякова розмірковує про доцільність виплачувати безробітним громадянам соціальну допомогу.

https://www.facebook.com/strike.com.ua/videos/252243689417901/

У Відкритому листі Комісії до спікера Дмитра Разумкова пропонується на підставі статті 83 Регламенту Верховної Ради України, частини третьої статті 7 Закону України “Про комітети Верховної Ради України” доручити Комітету ВР з питань Регламенту, депутатської етики та організації роботи Верховної Ради України розглянути пропозицію про відкликання Третьякової з посади голови зазначеного Комітету.

Нагадаємо, що тільки сьогодні, влада роздала “темники” аби зам’яти скандал с “айкосами Зеленського” та сексистськими коментарями глав фракції та партії “Слуга народу” на адресу одної з депутаток. В яких рекомендують прямій ефір називати змонтованим відео.

You may also like...