У Києві правоохоронці вилучили з родини двох сестричок, яких горе-бабка кинула біля магазину

Жінка написала офіційну відмову від дівчаток та передала їх на піклування державі, оскільки їх рідна мати два місяці не з’являється вдома та не цікавиться долею малечі. Лікарі оглянули сестричок, після чого доставили до медичного закладу для тимчасового перебування.

До Оболонського управління поліції надійшло повідомлення про те, що поряд із магазином на вулиці Північній тривалий час знаходиться візочок із двома маленькими дітками. За кілька хвилин після отримання інформації поліцейські розшукали родичку дівчаток та встановили обставини, за яких вона їх залишила.

Як зазначив начальник сектору ювенальної превенції Оболонського управління поліції Володимир Моргуненко, родина перебуває на обліку як така, що опинилась у складних життєвих обставинах, у зв’язку з ухилянням батьків від виконання своїх обов’язків:

«Нам жінка пояснила, що донька залишила в неї дітей та близько двох місяців вона не з’являється вдома й не цікавиться малечею. А відтак жінка попросила забрати сестричок, написала офіційну відмову та передала їх на піклування державі».

У результаті співробітники сектору ювенальної превенції, служби у справах дітей та сім’ї спільно з центром соціальної служби сім’ї, дітей та молоді та представником відділу охорони здоров’я вилучили з родини дівчаток віком один та два роки. Після огляду лікарі відвезли малечу до медичного закладу для тимчасового перебування.

Відділ комунікації поліції Києва

You may also like...