У Трускавці ми стали ніким, тепер розважайтесь без мене – депутатка від «Слуги народу» про детектор брехні

Народна депутатку від “Слуга народу” Ольга Василевська-Смаглюк розповіла, чому погодилась пройти перевірку на детекторі брехні і висловила обурення тим, що у Трускавці новообраних депутатів назвали ніким, а потім ще й “лякали папочками”.

Про це вона написала у Facebook.

“Друзі запитують, чому я погодилась на поліграф? Адже це принизлива процедура. Але це терпимо. Поліграф – дрібниця у порівнянні з тим, як дивитись людям, які тебе обрали, в очі… Поліграф – значно краще, ніж сидіти в куточку і дивитись як твоє прізвище обливають г…ном ні за що. І я цього нікому не дозволю: ні президенту, ні депутату, ні експерту”, – наголосила депутатка.

Вона додала, що у неї особисто, як у народного депутата, мало часу. І вона хоче встигнути виконати хоча б частину обіцянок, даних людям. “Бо я, окрім поліграфа і відмивання себе від бруду, маю певні цілі й план. Ідеї і стратегію. І шкода втраченого на чужий гонор та амбіції часу”, – зазначила Василевська-Смаглюк.

Вона припускає, що це не останній скандал у фракції: “І чим швидше він буде, тим швидше антиукраїнські сили прийдуть до наступної влади в Україні”.

“Ви хотіли шоу – ви його отримали. А тепер – все. Виключаймо телевізори. Шоу закінчилось. Принаймні за моєю участю. Останній раз в КВН я грала в школі. Хоровим співом не займалась. Ви можете і далі розважатись, але без мене”, – підсумувала “слуга народу”.

Депутатка додала: “Якщо є бажання продовжити розмову про корупцію – зустрінемось під час слідства і в суді”.

Ольга Василевська-Смаглюк зазначила, що офіційні результати поліграфа викладе увечері на сторінці у Facebook.

“Прямий”

You may also like...