В Києві на Микільській слобідці під час масової бійки вбили 22-річного хлопця з Рівенщини

Правоохоронці отримали повідомлення про бійку на вулиці Панельній, а прибувши на місце події, виявили там 22-річного чоловіка без ознак життя. Наразі його тіло направили на проведення судово-медичної експертизи для встановлення причини смерті. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Вночі до Дніпровського управління поліції надійшло повідомлення про вуличну бійку. За викликом прибули патрульні поліцейські, котрі виявили там хлопця без ознак життя. На вказану адресу також негайно виїхали слідчо-оперативні групи головного та територіального управлінь поліції спільно із кінологами.

Image may contain: one or more people, car, night and outdoor

За попередньою інформацією, між двома незнайомими компаніями виник конфлікт, який раптово переріс у бійку. У результаті інциденту один із учасників отримав травми, а пізніше медики «швидкої» констатували смерть потерпілого – 22-річного жителя Рівненської області.

Image may contain: one or more people, car and outdoor

На момент прибуття правоохоронців усі учасники інциденту втекли з місця події. Тіло молодика направили на проведення судово-медичної експертизи, за результатами якої буде встановлена остаточна причина його смерті.

Відомості належним чином зареєстровані у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень Дніпровського управління поліції. Після проведення першочергових слідчих дій буде надана правова оцінка події.

Правоохоронці встановлюють усіх учасників конфлікту, а також причини та обставини даного кримінального правопорушення. Крім того, вони вивчають записи із камер відеоспостереження та спілкуються зі свідками для об’єктивного розслідування цієї події.

Відділ комунікації поліції Києва
Анна Шевчук 

You may also like...