В Києві на парковці супермаркету до 16-річного хлопця підійшов невідомий і почав вимагати гроші нібито за парковку. Не отримавши очікуваного, нападник забрав велосипед і втік

Зловмисник забрав у хлопця велосипед і втік. Майже рік чоловік переховувався від слідчих Дарницького та Деснянського управлінь поліції, які розпочали кримінальне провадження.

До Деснянського управління поліції надійшло повідомлення про грабіж 16-річного місцевого мешканця на вулиці Гната Хоткевича. Потерпілий розповів, що на парковці супермаркету до нього підійшов невідомий і почав вимагати гроші нібито за використання майданчика. Не отримавши очікуваного, нападник забрав велосипед і втік.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група разом із представником сектору ювенальної превенції. Правоохоронці розпочали пошуки за описом, який надав підліток.

Неподалік патрульні поліцейські затримали чоловіка на велосипеді. Затриманим виявився 21-річний киянин, підозрюваний у вчиненні майнових злочинів у Дарницькому та Деснянському районі столиці. Речовий доказ вилучено.

Слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Фігуранта затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Чоловіку загрожує до чотирьох років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Києва

Федоровська Наталія

You may also like...