В патрульній поліції Чернівців півсотні поліцейських оголосили про недовіру своєму керівництву

Поліцейські звертатимуться до обласної ради та у внутрішню безпеку України

Чернівецькі патрульні відмовилися виконувати, за їх словами, злочинні накази начальника патрульної поліції Чернівецької області Артура Шкроба. Поліцейські також оголосили недовіру своєму керівнику. Про це на своїй сторінці повідомив громадський активіст Олександр Болтунов.

На изображении может находиться: один или несколько человек, люди стоят и на улице

У коментарі поліцейські розповіли, що сьогодні їх не допустили до роботи. Люди кажуть, що заздалегідь не були попереджені. Прийшли на роботу о 6:20 ранку, де і дізналися, що нібито їх відрядили до іншої роти і тепер вони повинні приступати до роботи зовсім за іншим графіком, пише Чернівецький промінь.
Також копи розповіли про ставлення керівництва до особового складу, який мають намір звільнити:

“Мене викликав командир батальйону і сказав: «ти не в моїй команді, ти негідник. Я хочу, щоб ти написав рапорт звільнення з посади, а потім взагалі звільнення з роботи. На запитання «чому?» він сказав: «тому, що ти не в моїй команді»”, – командир 1 взводу роти №3, старший лейтенант поліції Вадим Барладян.

Поліцейські стверджують, що звертатимуться до обласної ради та у внутрішню безпеку аби вирішити це питання. Зі слів правоохоронів, так зване, звернення про недовіру підписали 50 невдоволених колег.

Вартові еспресо

You may also like...