З’ясування стосунків між гостями закінчилось бійкою та пограбуванням

Будучи у гостях, чоловік посварився з іншим візитером, і став доводити свою точку зору за допомогою кулаків. А для закріплення «виховного ефекту» – відібрав у того 300 гривень, та ще й вигнав з квартири. Розбиратися з наслідками конфлікту довелось викликаним співробітникам поліції.

В поліцію Шостки з заявою про пограбування звернувся 31-річний житель одного з сіл Новгород-Сіверського району, що на Чернігівщині. Чоловік розповів: коли він перебував на гостинах у своїх шосткинських знайомих, інший гість побив його та відібрав 300 гривень, а наостанок ще й вигнав з квартири.

буллинг

Детально опитавши заявника та провівши необхідну перевірку, правоохоронці встановили особу зловмисника – ним виявився неодноразово судимий 33-річний місцевий мешканець. Його розшукали, і він зізнався у скоєному.

За словами чоловіка, конфлікт з заявником стався з причини особистої неприязні. А так як його опонент, на думку підозрюваного, негарно себе повів – вирішив його провчити, відібравши всі наявні у того кошти. Гроші на момент візиту працівників поліції він встиг витратити.

Наразі відносно зловмисника відкрите кримінальне провадження за ознаками ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України «Грабіж». За скоєне йому загрожує від чотирьох до шести років позбавлення волі.

Відділ комунікації поліції Сумської області 

You may also like...