“Слуга народу” Микола «Титан-Котлета» Тищенко подарував теробороні броніки які не захищають від куль

"Слуга народу" Микола «Титан-Котлета» Тищенко подарував теробороні броніки які не захищають від куль

Микола «Титан» Тищенко пару місяців тому подарував теробороні бронежилети. Бійці були щасливі, допоки не протестували  їх.

Як пише журналістка Слідство.Інфо Анна Бабінець, иявилося, що вони прострілюються наскрізь з пістолету, а спеціальний матеріал, який мав би захищати від куль, просто розсипався. Розсипався, бо бронікам вже майже 40 років – їх виготовили у 1983 році. Тероборонці писали Тищенку, тегали у соцмережах, а він їх просто ігнорував та блокував.

Так само два місяці народний депутат ігнорував і питання від видання Слідство.Інфо щодо якості подарованих бронежилетів. Однак Liubomyra Remazhevska вдалося таки перестріти «титана» і розпитати про 40-річні броніки.

Нагадаємо, що депутат-балабол Тищенко разом з дружиною, на днях, несподівано опинився за кордоном, у Чехії. 

Тищенко — власник мережі ресторанів «Наша карта» («Велюр», «Рішельє», «Сейф», «ТургенеФ», «Вулик», суші-бар «Пушистый», «Olmeca Plage», «Три вилки»), заснованої 2007 року.

В певних колах Микола Тищенко має прізвисько «Коля Котлета».  Широкої слави народний депутат зазнав через ексцес з його рестораном «Велюр» під час карантину, вимоги якого заклад не виконував. “Титаном” він назвав себе сам, це стало відомо після того, як нардеп опублікував фотографію з головнокомандувачем ЗСУ, генералом Валерієм Залужним., де він стоїть поруч з генералом у формі з іменним написом «Титан» на грудях.

фото: Телеграм Олега Деренюги

За даними ЗМІ у 1990-х був членом організованого злочинного угрупування братів Савлохових в Києві та мав прізвисько «Коля Оболонский»

Раніше Миколу Тищенка звинувачували у тому, що він вирішив втекти від війни на Закарпаття і прикинутися переселенцем. Нардеп періодично з’являвся в оздоровчо-рекреаційному комплексі «Косино». Номери тут в середньому коштують 10 тисяч гривень за добу. При цьому Тищенко не соромився вимагати для себе безкоштовні обіди.

 

You may also like...