У Бахмуті поліцейські виявили схованку з тисячами боєприпасів (фото)

Більше 100 гранат, 14 РПГ, постріли до підствольного гранатомету, протитанкові міни та більше 20 тисяч патронів були заховані у гаражі в житловому секторі міста. Співробітники карного розшуку за участі представників Об’єднаних сил встановили канал надходження зброї. Вибухонебезпечний схрон знешкоджено.

Бахмутські розшуковці спільно з представниками військової контррозвідки СБУ отримали оперативну інформацію про те, що в одному з гаражів зберігається велика кількість нелегальної зброї.

В ході огляду поліцейські виявили споруду, начинену боєприпасами. За участі вибухотехніків небезпечні предмети вилучені. Зброя спрямована на експертизу.

Встановлено, що арсенал зберігався протягом тривалого часу. Наразі оперативники вживають заходів щодо встановлення та затримання осіб, причетних до організації вибухового схрону.

За фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 263 Кримінального кодексу України «Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами та вибуховими речовинами». Триває досудове розслідування.

Відділ комунікації поліції Донецької області

You may also like...