Важлива інформація! У Києві та області вирішили скоротити час комендантської години тепер вона триватиме з 21:00 до 6:00 ранку

У Києві та області вирішили скоротити час комендантської години. Про це повідомив міський голова Віталій Кличко.

«Від сьогодні, з 28 березня, комендантська година розпочинатиметься на годину пізніше, а закінчуватиметься на годину раніше. І триватиме з 21:00 до 6:00 ранку», — зазначив він.

Зйомки в лікарнях в умовах воєнного стану / Rules for media coverage of hospitals at work under martial law

Також із 28 березня в столиці відновиться освітній процес – в онлайн форматі. Він буде більш адаптований до нинішніх умов. І з використанням різних освітніх платформ для учнів.

Крім того, міська влада ухвалила рішення розпочати відключення житлових будинків та установ від опалення з понеділка 28 березня. Ми керуємося чинним законодавством. І, якщо протягом трьох діб середня температура повітря становить +8 градусів по Цельсію та має тенденцію до подальшого підвищення, – можемо завершувати опалювальний сезон.

Постачання тепла до будинків припинятимуть поступово. І триватиме процес, за технологією, близько тижня. – Оскільки централізована система теплопостачання столиці є дуже розгалуженою і однією з найбільших у Європі.

 

 

 

You may also like...