Вночі окупанти вчергове обстріляли Дніпропетровщину: є загиблі та поранені

По Нікопольському району зафіксовано 120 прильотів з “Градів”.

Вночі окупанти обстріляли Дніпропетровщину, у Нікополі загинуло дві людини, поранено – семеро.

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину / фото Валентин Резніченко

Окупанти обстріляли Дніпропетровщину / фото Валентин Резніченко

Як повідомляє УНІАН, про це у своєму Telegram повідомив голова Дніпропетровської обласної військової адміністрації Валентин Резніченко.

“Ніч з обстрілами та загиблими. Російська армія атакувала чотири райони області. Нікопольський район ворог тричі обстріляв з “Градів”. 120 прильотів! У Нікополі 2 людей загинули, 7 поранені, серед поранених 13-річна дівчинка. У місті понівечені понад 40 багатоповерхівок. П’ять квартир зруйновані. Рятувальники розбирають завали і шукають людей. Пошкоджені 3 школи, кілька магазинів, гаражі та автівки. Перебита лінія електропередач. Без світла понад 6 000 нікопольчан”, – повідомив він.

Пізніше Резніченко повідомив, що кількість жертв обстрілу Нікополя зросла до трьох людей.

“Щойно у Нікополі рятувальники витягли з-під завалів тіло ще одного загиблого через сьогоднішній ворожий обстріл… Нічна російська атака на область забрала життя 3-х людей, 9 поранено, 4 з них у лікарні”, – повідомив він.

Тим часом, у Червоногригорівській громаді є руйнування у 14 будинках, зачепило амбулаторію, магазин та стадіон. До тисячі людей без електрики.

У Криворізькому районі під вогонь російських “Ураганів” потрапила Зеленодольська громада. Сталося кілька пожеж. Полум‘я вогнеборці приборкали. Люди неушкоджені.

У Синельниківському районі ворог ударив по Великомихайлівській громаді. Пошкоджені млин та будинки. Постраждало подружжя – жінка у лікарні.

У Дніпровському районі “приліт” ракети. Масштаби руйнувань з’ясовуються.

 

You may also like...