Навстречу Евро-2012: киевские проститутки рекламируют себя в стихах

«Проститутки Киева активно готовятся к Евро-2012» – статья с таким заголовком размещена на одном из столичных интим-порталов. Щоб не пропустить возможность зараработать во время чемпионата Европы по футболу, столичные проститутки начали широкомасштабную пиар-кампанию.

А щоб жоден іноземець не покинув столицю в прямому сенсі слова не отримавши задоволення, київські проститутки написали вболівальникам про те, як правильно замовити жрицю кохання, дали поради щодо розміщення у готелях та описали ціновий діапазон своїх послуг. Причому все це зробили російською, англійською та німецькою мовами, пише видання Comments.UA .

«Одна година з дівчиною «простіше» обійдеться в 200 грн. (20 євро), більш доглянуті і досвідчені жриці кохання коштують 400 – 650 грн. (40 – 70 євро) на годину. Якщо дівчина володіє англійською мовою, то вартість збільшується до 800 – 1000 грн. (80 – 100 євро) відповідно», – такі оголошення розміщено на сайтах, що пропонують інтим-послуги.

Путани зізнаються: для того, щоб гідно прийняти іноземних туристів, вони спеціально «худнуть, займаються у тренажерних залах, відвідують масажні кабінети». Крім того, дівчата за викликом посилено вчать мови.

«Як показує практика, досвідчена дівчина легкої поведінки володіє англійською на такому рівні, що може підтримати розмову, розповісти співрозмовникові про себе, розповісти про країну і просто жваво спілкуватися в невимушеній обстановці! Багато повій спеціально вивчають історію країн-учасниць Євро, вникають у футбольні нюанси, щоб бути підкованими і в цих питаннях!», – рекламують себе жриці кохання.

Більше того, київські путани зазивають до себе за допомогою віршів, які вони самі й пишуть:

Хочешь ласки проститутки?
Или хочешь силой взять?
Закажи хоть секс на сутки,
Но… не развали кровать!!!

Щоб не упустити клієнтів, столичні повії починають активно рекламувати себе вже в аеропорту «Бориспіль». У картах міста, які роздають пасажирам по прибутті до Києва, містяться і оголошення дівчат за викликом.

Тим, хто не зміг отримати таку рекламну продукцію, не варто засмучуватися: вже при вході в метро «Бориспільська» є можливість отримати газету з рекламними оголошеннями ескорт-послуг.

Уникнути же пропозицій від путан у готелі практично неможливо. На деяких інтим-сайтах навіть розміщено списки київських готелів, у яких «жриці кохання» рекомендують зупинитися футбольним уболівальникам.
При цьому повії вже давно перестали особливо ховатися від правоохоронців. За Законом покарати за заняття проституцією дуже складно: для цього потрібні свідчення клієнтів, які, природно, воліють, не розповідати, чим саме вони займалися з дівчатами.

Тому українські путани все активніше й агресивніше рекламують свої послуги.

Влада, судячи з усього, з цим боротися не збирається. А футбольні чиновники сподіваються лише на те, що фанатам … не вистачить часу на повій.

«Вболівальники, які приїдуть, будуть отримувати задоволення від футболу, і в них не буде часу на інше», – вважає Лубківський. На що будуть витрачати свій час футбольні вболівальники – покаже час. Однак, враховуючи прагнення українських путан заробити під час Євро-2012, у Києва є всі шанси бодай тимчасово стати столицею європейської секс-індустрії.

Автор: Влад Руденко,  «Киев. Комментарии»

You may also like...