Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Звільнений від російських загарбників Тростянець що на Сумщині після розгрому холодноярцями підрозділів Кантермирівської дивізії

Звільнення Тростянця
Звільнення Тростянця

Стали відомі наслідки звільнення українськими військовими Тростянця на Сумщині і розгрому Кантемирівської танкової дивізії. Вчора ввечері в Головному управлінні розвідки повідомили, що застрелився командир 13 танкового полку, який входить до складу Кантермирівської дивізії.

Отже, число 13й номер полку виявилося для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку холодноярці розбили і частково «задвухсотили» на харківському напрямку.
Ну і вишенькою на торті стало повідомлення від журналіста Романа Цимбалюка, що у рф командувача 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка) Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя було знято з посади. До 1-ї танкової армії входить сумнозвісна «елітна» Кантемирівська дивізія. Зазначається, що Киселя звільнили через величезні втрати та провал вторгнення РФ в Україну. Не виключаємо, що втеча російської армії з Тростянця і стала тією останньою краплею. І далі російській верхівці вже неможливо було закривати очі на погане управління військами.

Звільнення Тростянця

Джерело: 93-тя ОМБр Холодний Яр

Exit mobile version