Допоможіть встановити злочинця! На міліцію і прокурорів надії немає!..

18 жовтня нинішнього року в 15.30 моя донька – Єграшина Світлана Анатоліївна, 1989 року народження, пареходила дорогу по вулиці Зеленій, що у Львові, зі сторони ЛМКП «Львівводоканал» разом з подругою на прізвище Музика. На доньку було здійснено наїзд автобусом білого кольору, який з місця пригоди втік.

Донька з багаточисленними травмами, в тому числи – голови, діставлена в ликарню, де знаходиться й досі.

Я зіткнувся з бездіяльністю та некомпетентністю органів місцевої мїліції і прокуратури. Заява про злочин не прийнята належним чином: вона подана мною наступного дня – 19 жовтня вранці – помічникові прокурора пану Загребному. 23 жовтня після 16 години я був у секретаря прокурора: заява не розглянута через «зайнятість прокурора». Судово-медічна експертиза досі не проведена. На моє запитання, ким і коли оформлені матеріали ДТП; хто брав свідчення у моеї доньки, коли лікар тільки дозволив подивитись і спитати її прізвище (дитина тільки прийшла до тями через струз мозку та втрату свідомості), відповіді я так і не отримав…

Через чию недбалість порушник ще перебуває на свободі? Ким і чи складений протокол ДТП на місці події; чи брались пояснення на місті пригоди? Які були вжиті заходи щодо затримання злочинця? Відповіді на ці питання мені, батькові, досі не відомі!

Прошу журналістів вжити заходів з метою недопущення тяганини у встановленні особи, яка скоїла наїзд на мою дитину и травмувала її!

Мій телефон: 8 (067) 172-23-55

Анатолій Єграшин, читач «УК»

You may also like...