Новини

Підозрюваний у вбивстві Фаріон зробив заяву після рішення суду про його арешт

Сьогодні, 26 липня, суд обирав Зінченку запобіжний захід. Його вирішили помістити під арешт на два місяці без права на внесення застави. Таким чином клопотання прокурорів було задоволене.

На Хмельниччині судитимуть членів шахрайської ОЗГ, які завдали потерпілим збитків на суму близько ₴4 млн.

П’ятеро членів організованої злочинної групи розробили схему, за якою «продавали» неіснуючу сільськогосподарську техніку на популярних інтернет-платформах.

СБУ повідомила про підозру гауляйтеру Пасічнику, який організував на Луганщині примусову «мобілізацію» на війну проти України

Служба безпеки задокументувала нові злочини колаборанта Леоніда Пасічника – очільника окупаційної адміністрації терористичної організації «лнр».

Судитимуть одеських медиків, які встановлювали фальшиві діагнози для ухилянтів

Прокурори Київської окружної прокуратури м. Одеси скерували до суду обвинувальний акт стосовно чотирьох медиків одного із Центру первинної медико-санітарної допомоги Одеси, які організували схему оформлення фіктивних медичних документів для військовозобов’язаних.

Одного вбив, іншого тяжко травмував – у Миколаєві судитимуть місцевого жителя

Окружною прокуратурою міста Миколаєва затверджено та скеровано до суду обвинувальний акт стосовно 42-річного жителя міста Миколаєва за фактами умисного вбивства та спричинення умисних тяжких тілесних ушкоджень (ч. 1 ст. 115, ч.  ч. 1 ст....

Трьом правоохоронцям Луганщини, які зрадили присязі, повідомлено про підозру

За процесуального керівництва Луганської обласної прокуратури повідомлено про підозру  трьом правоохоронцям за фактом державної зради, вчиненої в умовах воєнного стану (ч. 2 ст. 111 КК України).