Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 04.09.2015

Упродовж минулої доби до Єдиного реєстру досудових розслідувань органів внутрішніх справ внесено 82 заяви та повідомлення громадян про кримінальні правопорушення та інші події, що мали місце на Одещині.

До Білгород-Дністровського МВ надійшло повідомлення від жителя району про те, що невідомі особи викрали з персикового саду 50 кг фруктів, чим завдали шкоди на суму 1200 гривень. Вжитими заходами у вчиненні даного злочину викрито двох жителів села Крутоярівка. Розпочато кримінальне провадження за ознаками статті 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

До Київського РВ ОМУ надійшла заява від громадянки 1990 р.н. про те, що невстановлений злочинець, знаходячись біля будинку №3 по пр. Адміралському, шляхом ривка заволодів її золотим ланцюжком. Сума збитку – 5000 гривень. У вчиненні даного злочину викрито чоловіка 1980 р.н., від якого отримано правдиві свідчення.

Працівники Суворовського РВ викрили 19-річного жителя Одеської області, який відкрито заволодів мобільним телефоном та золотою каблучкою одесита. Сума збитку – 7600 гривень. Отримано правдиві свідчення. Зловмисника допитано та відпущено під зобов`язання.

До Суворовського РВ ОМУ надійшла інформація про те, що в будинку по вул. Затонського знаходиться громадянин, який здійснював постріли в повітря з предмета, схожого на автомат «АК-74». Вказаного громадянина було доставлено до відділу міліції. Встановлено, що стріляв одесит 1988 р.н. зі спортивного автомату для страйкболу, який він придбав у спортивному магазині.

В Біляївському районі, в лісосмузі на відстані близько 2 км від с. Курган, під час проведення земельних робіт було виявлено артилерійський снаряд часів ВВВ. Місце знахідки огороджене та охороняється. Знешкодження боєприпаси проведуть фахівці ДСНС.

 

ВЗГ ГУМВС України в Одеській області

Exit mobile version