Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Львівщині чоловік зарізав дружину під час застілля

На Львівщині поліцейські затримали чоловіка, який причетний до вбивства своєї дружини. Конфлікт між подружжям виник під час спільного розпивання спиртного, повідомили у Відділі комунікації поліції Львівської області.

У Бориславське відділення поліції 20 листопада надійшло повідомлення від диспетчера швидкої медичної допомоги про те, що у власному будинку по вулиці Дрогобицькій у Бориславі виявлено тіло 57-річної жінки без ознак життя з пораненням в області грудної клітини.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, до скоєння злочину причетний 63-річний чоловік загиблої. Під час розпивання спиртного між подружжям виник конфлікт, у ході якого чоловік схопив ніж та завдав ним удар в область грудей своїй дружині.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років. Проводиться досудове розслідування, зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу.

Exit mobile version