Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.01.2018

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.01.2018

До Хмельницького відділення поліції Малиновського відділу поліції надійшла заява 39-річної жінки про те, що невідомий зловмисник в маршрутному таксі з її сумки викрав гаманець, у якому знаходились гроші в сумі 400 гривень та кредитна картка. Сума збитку – 600 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські по гарячих слідах викрили 33-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення.

До Арцизького відділу поліції надійшла заява 56-річної місцевої мешканки про те, що невідома особа з подвір’я її домоволодіння скоїла крадіжку алюмінієвого бідона. Сума збитку – 400 гривень. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину викрили 69-річного чоловіка, який надав правдиві свідчення.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 57-річного начальника охорони супермаркету про те, що невідомий зловмисник з приміщення магазину скоїв крадіжку кросівок. Сума збитку – 440 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів поліцейські у скоєнні злочину викрили 35-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Ізмаїльського відділу поліції надійшла заява 41-річного чоловіка про те, що після уходу гостей він виявив відсутність свого мобільного телефону. Сума збитку – 400 гривень. У ході проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні злочину поліцейські викрили 17-річного підлітка, який надав правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

До Подільського відділу поліції надійшла заява 43-річного чоловіка про те, що невідома особа в його магазині відкрито заволоділа пачкою цигарок, пляшкою коньяку і дитячого шампанського та плиткою шоколаду. Правоохоронці під час проведення оперативно-розшукових заходів у скоєнні вказаного злочину викрили 40-річного чоловіка, від якого отримали правдиві свідчення. Речові докази вилучено.

ВК ГУНП в Одеській області

Exit mobile version