Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.05.2018

Найбільш резонансні злочини та події на Одещині за 15.05.2018

До Чорноморського відділення поліції Овідіопольського відділу поліції із заявою звернулася 49-річна продавчиня, яка працює в одному із магазинів у м. Чорноморськ. Жінка повідомила, що невідома особа намагалась винести з магазину продукти харчування на суму більше чотирьохсот гривень. Вжитими заходами правоохоронці викрили 33-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення та повернув вкрадене.

До Суворовського відділу поліції в м. Одеса із заявою про викрадення близько двохсот метрів телефонного кабелю звернувся 38-річний одесит. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили 26-річного місцевого жителя, який надав правдиві свідчення у скоєнні даного злочину.

До Ренійського відділення поліції Ізмаїльського відділу поліції із заявою звернулася 46-річна жінка, яка повідомила, що з дому її лежачо-хворого 64-річного чоловіка у його присутності малознайома особа винесла телевізор. У ході оперативно-розшукових заходів правоохоронці викрили 51-річного жителя м. Рені, який надав правдиві свідчення та повернув награбоване. Зловмисника затримали в порядку ст. 208 КПК України.

Працівниками Ізмаїльського відділу поліції в ході досудового слідства, розпочатого за ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України, встановлений раніше судимий 46-річний чоловік, який в кінці лютого поточного року проник в квартиру, розташовану в багатоповерховому будинку, звідки скоїв крадіжку техніки та ювелірних виробів. Триває досудове слідство.

ВК ГУНП в Одеській області

Exit mobile version