Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

На Львівщині чоловік наніс кілька ударів кухонним ножем своїй дружині

На Львівщині правоохоронці затримали зловмисника, котрий поранив ножем свою дружину

 Суд обрав для затриманого міру запобіжного заходу – тримання під вартою, йому загрожує покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

У Жидачівське відділення поліції 1 червня вночі надійшло повідомлення про те, що в одному з сіл району чоловік вдарив ножем свою дружину.

На місці події працювала слідчо-оперативна група. Як встановили правоохоронці, між 36-річним чоловіком та його 35-річною дружиною виник побутовий конфлікт, під час якого чоловік наніс жінці кілька ударів кухонним ножем.

Лікарі діагностували у потерпілої, зокрема, «проникаюче ножове поранення грудної клітки, ножові поранення гомілки, передпліччя» та госпіталізували її у реанімаційне відділення.

За цим фактом було відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.121 (умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від п’яти до восьми років.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, суд обрав для нього міру запобіжного заходу – тримання під вартою. Досудове розслідування триває.

Відділ комунікації поліції Львівської області

Exit mobile version