Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

ГУБОП МВД Украины разыскивает членов банды «Капитошки» (фото)

ГУБОП МВД Украины разыскивает членов банды «Капитошки» (фото)

   Капітонов Олександр Олександрович 

  

 

 

 

 

  Пластовець Олександр Анатолійович                   

  

 

 

 

 

   Галицький Сергій  Володимирович

 

 

 

 

 

За матеріалами спецпідрозділу боротьби з оранізованою злочинністю Головним слідчим управлінням Генеральної прокуратури України порушено кримінальну справу за ст. 257 (бандитизм) Кримінального кодексу України відносно учасників злочинного угруповання на чолі з уродженцем Російської Федерації Олександром Капітоновим (1965 р.н.), відомим на прізвисько «Капітошка». Також зловмисникам інкримінують ч. 4 ст. 189 (вимагання), ч. 2 ст. 129 (погроза вбивством) та ч. 2 ст.279 (захоплення транспортного підприємства, установи або організації) КК України.

Протягом 2006-2008 років бандугруповання, що входило до, так званого, першого рейдерського синдикату, скоїло понад 5 нападів на прибуткові підприємства та установи різних форм власності.  Крім торгівельно-офісного комплексу «Веста» та адмінбудівлі держпідприємства Міністерства транспорту та зв`язку України, бандитських атак зазнали підприємства ВАТ „Кременчуцький сталеливарний завод», ВАТ «Черкасигаз» та управління земельних ресурсів Києво-Святошинського району Київської області

За інформацію, яка допоможе   затримати звинувачених у бандитизмі, встановлено винагороду у розмірі 50 тисяч гривень. Конфіденційність гарантується. 

Контактні телефони :  461-18-34,  461-16-01  або «02».

Прес-служба ГУБОЗ МВС України

Exit mobile version