Site icon УКРАЇНА КРИМІНАЛЬНА

Маск заперечив, що дарував «академіку» Кадирову кібертрак «Тесла»

Кадиров на фоні кібертрака "Тесла", на якому встановлений кулемет. Скриншот з відео

Маск заперечив, що дарував Кадирову кібертрак “Тесла”

Засновник Tesla Ілон Маск заперечив заяву глави підконтрольної Кремлю Чечні Рамзана Кадирова, який раніше запевняв, що отримав від американського підприємця кібертрак “Тесла” у подарунок.

Маск у відповіль на пост американського письменника, професора та політичного оглядача Сета Абрамсона у мережі Х

Абрамсон поширив відео з Кадировим у кібертраку, на якому встановлений кулемет і зазначив, що він “заплутався”.

“Я заплутався. Військова академія США у Вест-Пойнті щойно запрошувала Ілона Маска в якості спікера, в той час як Маск надає готові до військового використання транспортні засоби ворогам Америки, що потрапили під санкції? Чому це не найбільша історія в Америці сьогодні? Чому Вест-Пойнт няньчиться з людиною, яка відкрито працює проти США?” – написав Абрамсон і позначив у цьому пості Маска.

Скриншот  з соцмережі Х

Засновник “Тесла” прийшов у коментарі і образливій манері заперечив те, що дарував кібертрак Кадирову.

“Ти серйозно настільки відсталий, що думаєш, ніби я подарував кібертрак російському генералу? Це дивовижно”, – написав Маск.

Скриншот  з соцмережі Х

“Ще один приклад того, як багато брешуть старі медіа”, – додав Маск, хоча Кадиров опублікував своє відео з “Тесла” у досить молодій соцмережі Telegram.

Раніше глава підконтрольної Кремлю Чечні Рамзан Кадиров похизувався, що отримав від засновника Tesla Ілона Маска кібертрак “Тесла” та пообіцяв відправити це авто на війну в Україну. // УП

 

Exit mobile version